Krystaller, edelstener og orgonitter - hvorfor du bør rense og lade smykkene og krystallene dine før du bruker dem - World of Amulets

Hvorfor du bør rense og lade smykkene og krystallene dine før du bruker dem

Alle gjenstander og levende vesener er laget av ren energi med en veldig spesifikk vibrasjon som kvanteteorien viser. Disse vibrasjonene svinger og energi overføres mellom gjenstander og personer. Dette betyr at både høy og lav energi kan overføres. Dette er noe som kan gjøres ubevisst eller på en bevisst måte (ved å gjøre ritualer eller reiki for eksempel).

Når vi renser eller lader amulettene, ringer eller andre gjenstander, lades vi med vibrasjonsenergien til Olympiske ånder, Erkeengler, skytsengler eller andre ånder. Dette er en bevisst prosess, men hva skjer når du kjøper et smykke eller en krystall fra en vanlig butikk eller en annen person?

Som hver personen har en spesiell energi vibrasjon, som avhenger av vårt humør, følelser eller mentale tilstand, vår vibrasjon svinger og vi sender den videre til gjenstandene vi har på oss eller berører. Så hvis personen som berørte objektet før oss har et lavt nivå av energivibrasjoner, vil han eller hun sende det videre til objektet. I det øyeblikket vi begynner å bruke dette smykket eller krystall, vil vi bli påvirket av de tidligere energiene når de er lagret i objektet.

Dette kan gi oss mange problemer som depresjon, dårlig humør, aggressivitet, mangel på penger, ulykke, problemer med konsentrasjon, ulykkelig kjærlighet live, å bryte opp, og så videre.

Har du noen gang følt en stor dukkert i energi ved å være i nærheten av noen som er veldig negative? eller føler seg overveldet når du kommer inn i et hus? dette er på grunn av vibrasjonene de overfører. Gjenstander som smykker eller krystaller gjør det samme, spesielt fordi gull, sølv, stål eller edelstener er veldig tilbøyelige til å absorbere disse energiene. Dette er grunnen til at vi anbefaler våre kunder at ingen skal berøre amulettene.

Tenk deg en ring du fikk i den lokale smykkebutikken som har blitt berørt av 6 personer før deg, hver overfører sin energi til ringen. Dette kan gi deg noen virkelige energiproblemer for deg hvis ringen ikke blir renset før du bruker den.

Nå hvordan kan du rense og lade gjenstandene?

Den første delen er den enkleste. Rengjøring av gjenstanden kan gjøres med saltvann og etterlate gjenstanden i 24 timer (best å bruke sjøvann) Etter det kan du lade den i 8 timer i fullmånelys. Dette er en ladning med månenergi, ikke en energi som har et spesifikt mål. Hvis du tar betalt for et bestemt mål som penger, trenger du hjelp fra en spesialist innen lading.

Du kan også bruke en rense- og ladeplate. De puten renser og lades mye raskere (9 timer for rensing og 5 - 15 minutter for lading. Med ladestøttene vi tilbyr på World of Amulets kan du lade gjenstandene med Archangel, Demon eller Olympiske ånder energi, eller du kan bruke vår rensing- og ladetjeneste for mer spesifikke mål som for eksempel gifteringer. Vi har gjort mye rensing og lading for par som ønsket et kjærlig og varig forhold. I disse tilfellene ble ringene ladet med helt spesifikke energier som Lilith, sitri, hagith, etc ...

Jeg vil dele en veldig spesifikk sak med deg hvor rensing og lading løst mange problemer.

Vi mottok en begjæring om vår tjeneste fra en person i Paris. Han fikk en ring og anheng fra en venn som kjøpte dem i en metafysisk butikk. De var unike og dyre stykker.

Så snart han begynte å bruke dem, fikk han rare drømmer, mistet matlysten, forholdet til foreldrene og kona forverret seg og han mistet jobben. Dette skjedde over en periode på 2 måneder.

Vi gjorde rensingen og ladet ringen og anheng med energien av Olympic Spirits og alle problemene hans ble løst på 13 dager. Hans forholdet til andre mennesker ble bedre mye, han fant en annen og bedre jobb, han kunne sove igjen uten de rare drømmene og fikk tilbake appetitten.

Dette er bare ett eksempel på energienes kraft og innflytelse. Vi ser disse problemene hver dag, og de fleste er ikke klar over det.

Ta en titt på deg selv, spør deg selv: hvilke smykker bruker jeg daglig? Hva krystaller eller steiner har jeg nær meg hele tiden osv. De kan forårsake problemer uten at du vet det.

Nå vet du den mulige årsaken, og du har det i hendene dine løse problemet. Enten gjør du det selv som forklart før, bruk en rensing og lading pad eller be oss om å gjøre det for deg.

Vi kan lade gjenstanden din med energiene til erkeenglene, demonens ånder, Olympiske ånder, Reiki-energi og andre typer brennevin (bare en eller en kombinasjon av 2-3)

Lær mer om våre rensing- og ladetjenester her

Erkeengler og olympiske ånder Rensing og ladeplate

Kings of hell og Olympic Spirits ladeplate

 

Tilbake til bloggen